Nyheter

Till dig som hyr en garageplats med möjlighet till elbilsladdning

Som tidigare kommunicerats har föreningen installerat ett antal laddboxar i garaget. En av dessa sitter i anslutning till din garageplats. Det innebär att du kan börja ladda din bil genom att starta ett abonnemang hos CaCharge. Vet du inte om det finns laddbox på din plats? Maila styrelsen och fråga, .

Hur går jag till väga för att komma igång med laddningen?
Längre ner hittar du en talong, skriv ut fyll i och lägg i föreningens brevlåda på Bondegatan 27. Styrelsen kollar brevlådan löpande och lägger upp användare vartefter de kommer in.

Vad händer när styrelsen har lagt till mig som användare?
Då kommer du att få ett välkomstmejl från CaCharge till den e-postadress som du angivit på talongen. I mejlet framgår det hur du ska göra för att komma i gång. Du ska också få ett mejl med inloggningsuppgifter från CaCharge. Om detta inte kommer fram kan du begära ett nytt lösenord via CaChareges app (mer om appen, som finns där appar finns, i välkomstmejlet).

Hur påverkar detta min månadskostnad för garageplatsen?
En garageplats med aktiverad box kommer att få ett påslag på 200 kr/månaden. Den förhöjda avgiften kommer att läggas på din ordinarie hyresfaktura. Den förhöjda avgiften gäller från och med månaden efter att din laddbox aktiverats. 

Exempel: Du aktiverar din laddbox 15/9. Den förhöjda avgiften gäller då från och med 1/10.

Hur mycket betalar jag för själva laddningen?
Det beror på hur mycket du laddar. Du betalar en fast avgift för abonnemanget på 30 kr i månaden. Utöver det betalar du per förbrukad kWh. Aktuellt elpris syns alltid i appen.

Jag vill inte använda laddboxen, måste jag göra något?
Om du inte har användning för laddboxen behöver du inte göra någonting och din månadsavgift kommer inte påverkas. Om din situation ändras är du välkommen att höra av dig till styrelsen enligt instruktionerna ovan. Den som står i garagekö och blir erbjuden (och tackar ja till) en plats med laddbox kommer att betala den höjda avgiften oavsett om boxen används eller ej.

Jag har fler frågor, vart ska jag vända mig?
Om din fråga handlar om elbilsladdning, abonnemanget, appen eller hur du kommer i gång med din box ska du i första hand vända dig till CaCharges kundsupport. Du når dem på eller telefon 08 –22 33 77. I andra hand kan du vända sig till styrelsen, .

Lycka med laddningen!

 

Skriv ut och lämna i föreningens brevlåda (Bondegatan 27)

Ja, jag vill aktivera min box!

Fyll i kontaktinformation till den personen som ska styra laddningen. Laddningen styrs via CaCharges app. Om ni är flera i hushållet som ska ladda går det bra att dela på ett konto.

Skriv tydligt!

Namn

 

 

 

E-post

 

 

 

Telefon 

 

Platsnummer